Головна| Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSS                                      Четвер, 09.05.2024, 11:12  
наша шкільна країна 
    Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2  Покровської міської ради Донецької області      

Ви увійшли як Гість          Група "Гости"            Вітаю Вас Гість          Увага!            ***    Шановні батьки! ЗОШ №2 Покровської міської ради Донецької області оголошує прийом учнів до 1-х  класів на 2023-2024 навчальний рік. Будемо раді прийняти Вашу дитину у нашу шкільну родину.  Увага! Набір до 1 класу (2023-2024 н.р.), який  працюватиме за програмою науково-педагогічного проекту "Інтелект України" розпочався.  Поспішайте.             *** НЕ КАЖІТЬ, ЩО У ВАС НЕ ВИСТАЧАЄ ЧАСУ. ЙОГО У ВАС РІВНО СТІЛЬКИ Ж, СКІЛЬКИ ЙОГО БУЛО У МІКЕЛАНДЖЕЛО, ЛЕОНАРДО ДА ВІНЧІ, АЛЬБЕРТА ЕЙНШТЕЙНА, БІЛА ГЕЙТСА. (Джексон Брау)    ***ЛЮДИНА ОСВІЧЕНА ТА, ЯКА ЗНАЄ ДЕ ЗНАЙТИ ТЕ, ЧОГО ВОНА НЕ ЗНАЄ. (Георг Зіммель)***        .***     НЕЗАМІННИХ ЛЮДЕЙ НЕМАЄ. АЛЕ Є ТІ, КОГО НЕ ХОЧЕТЬСЯ ЗАМІНЮВАТИ                    ***)    *** 
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Чи інформовані ви про свої права
Всього відповідей: 65
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 

 

mongovua

umo

Департамент освіти і науки Донецької обласної державної адміністрації

Інститут модернізації змісту освіти

nus

osnova

Портал освітян України

Головна » 2010 » Червень » 12
9 червня 2010 року відбулись парламентські слухання
"Запровадження 12-річної загальної середньої освіти: проблеми та шляхи їх подолання" Парламентські слухання, що відбувалися 9 червня ц.р. на тему "Запровадження 12-річної загальної середньої освіти: проблеми та шляхи їх подолання", проводилися з метою вивчення та обговорення питання, що на сьогодні становить великий суспільний інтерес та потребує законодавчого врегулювання. Стало зрозумілим, що наявність невирішених проблем у системі української освіти, зокрема щодо терміну навчання, викликали гостру необхідність у проведенні такого обговорення.
Участь у слуханнях, які проходили під керівництвом першого заступника голови Верховної Ради України Адама Мартинюка, взяло більш ніж 450 учасників, зокрема, народні депутати України, представники відповідних міністерств і відомств, Національної академії наук України і Національної академії педагогічних наук України, громадських організацій, керівники місцевих органів в ... Читати далі »
Переглядів: 665 | Додав: viza | Дата: 12.06.2010 | Коментарі (0)

«Ми різні, але ми – рівні!» – таку назву має новий освітній проект, який українські викладачі та вчителі історії здійснюватимуть за підтримки Євросоюзу. Йдеться про викладання історії України як багатонаціональної держави, як країни з європейського поліетнічного простору.
Як повідомляє «Радіо Свобода», цей проект сьогодні презентували в Києві у межах засідання круглого столу з проблем викладання історії України.
«Проект здійснюватиметься упродовж двох років у середніх школах та вишах України. Одне з його завдань – розробка нових підручників з історії, які оповідатимуть про історію усіх народів, котрі мешкають на території України. У цілому ж, мета проекту – виховання нового покоління українців, які знатимуть історію свого народу та землі, на якій вони живуть», – заявив координатор проекту від ЄС – аташе Європейської комісії Станіслав Тополинський.
Координатор проекту від України – голова Всеукраїнської асоціації викладачів історії «Нова доба» Поліна Вербицька зауважила, що ... Читати далі »
Переглядів: 588 | Додав: viza | Дата: 12.06.2010 | Коментарі (0)

Професор Джереми Мао стверджує, що незабаром зуби можна буде вирощувати у роті пацієнта.
Він вже провів експерименти на тваринах, які виявилися успішними. Каркас цього пристрою схожий на справжній зуб. Він створений з природних мікропористих матеріалів, у яких є чинник зростання.
Стовбурові клітини "мігрують" на цей каркас і зуб починає рости. При цьому йде утворення альвеолярної кістки. Новий зуб зростає протягом дев'яти тижнів, до того ж, завдяки стовбуровим клітинам, він служить дуже довго і має здатність регенерувати.
Отже незабаром, ймовірно, люди матимуть можливість не замовляти протези, а просто вирощувати здорові і рівні зуби. Джерело: 7D
Переглядів: 560 | Додав: viza | Дата: 12.06.2010 | Коментарі (0)


Канадські психологи зробили сенсаційну заяву. Згідно їх останнім дослідженням, чим раніше дитина починає казати неправду, тим більше успішним проходить її розумовий розвиток.
Результати статистики показали, що діти, які починають брехати вже у віці 2-х років, в майбутньому значно успішніші, ніж їх чесніші однолітки. Найбільшого успіху юні брехуни, як показали дослідження учених, згодом досягають в банківській сфері, а також стають ТОП-менеджерами крупних корпорацій.
При цьому учені уточнюють, що не варто лаяти дітей за брехню. Куди більше користі може принести проста бесіда, в якій батьки пояснять в чому полягає цінність чесності.
Всього в дослідженні брали участь 1200 дітей від 2-х до 16 років. "Найбрехливішим" віком була визнана планка в 12 років. У цей період брешуть 90% дітей. Джерело: Неформат
Переглядів: 594 | Додав: viza | Дата: 12.06.2010 | Коментарі (0)

Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Погода у Покровську

Безпека в Інтернеті

Видавництво «Шкільний світ»
Календар
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Пошук

   

          ЗОШ №2  Покровської міської ради  Донецької обл. 

  Copyright MyCorp © 2013

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz