Головна| Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSS                                      Четвер, 09.05.2024, 08:34  
наша шкільна країна 
    Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2  Покровської міської ради Донецької області      

Ви увійшли як Гість          Група "Гости"            Вітаю Вас Гість          Увага!            ***    Шановні батьки! ЗОШ №2 Покровської міської ради Донецької області оголошує прийом учнів до 1-х  класів на 2023-2024 навчальний рік. Будемо раді прийняти Вашу дитину у нашу шкільну родину.  Увага! Набір до 1 класу (2023-2024 н.р.), який  працюватиме за програмою науково-педагогічного проекту "Інтелект України" розпочався.  Поспішайте.             *** НЕ КАЖІТЬ, ЩО У ВАС НЕ ВИСТАЧАЄ ЧАСУ. ЙОГО У ВАС РІВНО СТІЛЬКИ Ж, СКІЛЬКИ ЙОГО БУЛО У МІКЕЛАНДЖЕЛО, ЛЕОНАРДО ДА ВІНЧІ, АЛЬБЕРТА ЕЙНШТЕЙНА, БІЛА ГЕЙТСА. (Джексон Брау)    ***ЛЮДИНА ОСВІЧЕНА ТА, ЯКА ЗНАЄ ДЕ ЗНАЙТИ ТЕ, ЧОГО ВОНА НЕ ЗНАЄ. (Георг Зіммель)***        .***     НЕЗАМІННИХ ЛЮДЕЙ НЕМАЄ. АЛЕ Є ТІ, КОГО НЕ ХОЧЕТЬСЯ ЗАМІНЮВАТИ                    ***)    *** 
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 289
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 

 

mongovua

umo

Департамент освіти і науки Донецької обласної державної адміністрації

Інститут модернізації змісту освіти

nus

osnova

Портал освітян України

Головна » 2010 » Жовтень » 29
Протягом найближчих двох десятиліть люди навчаться створювати резервні копії всіх своїх спогадів, передбачив знаменитий винахідник і футуролог Реймонд Курцвейл. Про це пише повідомляє InoPressa із посиланням на британську газету The Daily Mail.

Приблизно в цей же час Всесвітня Павутина матиме віртуальні середовища, що впливатимуть на всі органи наших почуттів, де не буде явних відмінностей між реальними людьми і їх електронними двійниками, упевнений винахідник.

Як передрікає учений, вбудовані в окуляри мініатюрні дисплеї забезпечать переклад з мови на мову і ми зможемо розуміти іноземну мову в реальному часі – подібність субтитрів для навколишнього світу.

Завдяки системам проектування зображень на сітківку ока з'являться віртуальні середовища з повним зануренням, що частково перекривають або повністю заміщають «справжню» реальність, цитує слова ученого британська The Daily Mail.

Навігація по цих середовищах виконуватиметься за допомогою ручних і усних ко ... Читати далі »
Переглядів: 589 | Додав: viza | Дата: 29.10.2010 | Коментарі (0)

З метою забезпечення дотримання санітарно-гігієнічних вимог при відновленні навчально-виховного процесу у загальноосвітніх навчальних закладах, у приміщеннях яких працювали виборчі комісії з проведення 31 жовтня 2010 року виборів до місцевих органів влади в Україні Міністерство освіти і науки України своїм наказом № 1008 від 26.10.2010 перенесло навчальні заняття з 1 листопада на інший строк у навчальних закладах, в приміщеннях яких працювали виборчі комісії.

Також МОН вимагає вжити заходів щодо безумовного дотримання санітарно-гігієнічних вимог при відновленні навчально-виховного процесу в шкільних приміщеннях.
Переглядів: 538 | Додав: viza | Дата: 29.10.2010 | Коментарі (0)

Право навчальних закладів надавати платні освітні та інші послуги визначено законами України, що регулюють освітню галузь ("Про освіту", "Про вищу освіту" тощо).

Ще у 1997 році Кабінетом Міністрів України прийнято постанову № 38 "Про затвердження переліку платних послуг, які можуть надаватися державними навчальними закладами", відповідно до якої навчальні заклади вже протягом 13 років поспіль надають платні послуги згідно з визначеним переліком.

За цей період, з часу прийняття згаданої постанови, значно розширилися можливості навчальних закладів щодо надання більшого спектра послуг громадянам, зміцнилася їх матеріально-технічна база, введено в дію нові спортивні майданчики, заклади культури та громадського харчування, збільшилась кількість комп'ютерів, обладнаних інтернет-зв'язком, тощо.

З'явилась можливість не лише забезпечувати навчальний процес відповідно до сучасних вимог, задовольняти потреби тих, хто навчається, але й надавати такі ж можливо ... Читати далі »
Переглядів: 2535 | Додав: viza | Дата: 29.10.2010 | Коментарі (0)

Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Погода у Покровську

Безпека в Інтернеті

Видавництво «Шкільний світ»
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Пошук

   

          ЗОШ №2  Покровської міської ради  Донецької обл. 

  Copyright MyCorp © 2013

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz