Головна| Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSS                                      Четвер, 09.05.2024, 17:04  
наша шкільна країна 
    Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2  Покровської міської ради Донецької області      

Ви увійшли як Гість          Група "Гости"            Вітаю Вас Гість          Увага!            ***    Шановні батьки! ЗОШ №2 Покровської міської ради Донецької області оголошує прийом учнів до 1-х  класів на 2023-2024 навчальний рік. Будемо раді прийняти Вашу дитину у нашу шкільну родину.  Увага! Набір до 1 класу (2023-2024 н.р.), який  працюватиме за програмою науково-педагогічного проекту "Інтелект України" розпочався.  Поспішайте.             *** НЕ КАЖІТЬ, ЩО У ВАС НЕ ВИСТАЧАЄ ЧАСУ. ЙОГО У ВАС РІВНО СТІЛЬКИ Ж, СКІЛЬКИ ЙОГО БУЛО У МІКЕЛАНДЖЕЛО, ЛЕОНАРДО ДА ВІНЧІ, АЛЬБЕРТА ЕЙНШТЕЙНА, БІЛА ГЕЙТСА. (Джексон Брау)    ***ЛЮДИНА ОСВІЧЕНА ТА, ЯКА ЗНАЄ ДЕ ЗНАЙТИ ТЕ, ЧОГО ВОНА НЕ ЗНАЄ. (Георг Зіммель)***        .***     НЕЗАМІННИХ ЛЮДЕЙ НЕМАЄ. АЛЕ Є ТІ, КОГО НЕ ХОЧЕТЬСЯ ЗАМІНЮВАТИ                    ***)    *** 
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
на вашу думку , де найбільше поважають ваші права

Всього відповідей: 47
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 

 

mongovua

umo

Департамент освіти і науки Донецької обласної державної адміністрації

Інститут модернізації змісту освіти

nus

osnova

Портал освітян України

Головна » 2022 » Березень » 8 » УВАГА!!!!! Мінна безпека
21:58
УВАГА!!!!! Мінна безпека

МІННА БЕЗПЕКА: Ці правила має знати кожен!

 

Земля приховує безліч небезпечних знахідок, натискаючи на які можна в найнебезпечніших місцях. Їх активація відбувається від будь-якого зовнішнього впливу: удар, тертя, струс, нагрівання. Знання заходів допоможе уникнути загроз і захистити життя. Через причину нещасних випадків є грубі порушення елементарних правил безпеки: спроба взяти в руки, пересунути або розібрати предмет, біття по ньому, кидання у відкритий вогонь або у воду.

Сайт stopmina.com розповідає про головні правила мінної безпеки. Їхнє знання допоможе вам зберегти власне життя та найближчі від біді. Уважно знайомтеся з цими правилами, запам’ятайте й розкажіть про них друзям і рідним, насамперед – діти!

КАТЕГОРИЧНО ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ: 1. Торкатися знайденого предмета, пересувати його або робити з ним будь-які інші дії, особливо намагаючись розібрати або знешкодити його. 2. Проведіть будь-які роботи біля знайденого, особливого, які можна використовувати навіть коли обґрунтування. 3. Палити, користуватися запальничками, а також іншими джерелами відкритого вогню та предметів, які можна його утворювати. 4. Користуючись радіоелектронними пристроями (мобільними телефонами, пультами дистанційного керування, сигналізацією автомобілів тощо). 5. Застосовувати предмет рідинами, засипати обгрунтуванням, намагатися чимось виявити або інші дії на його: звукові, світлові, теплові, механічні та інші. 6. Допускати збори людей поруч із знайденим предметом

ЩО РОБИТИ У РАЗІ ВІЯВЛЕННЯ ВИБУХОНЕБЕЗПЕЧНИХ ПРЕДМЕТІВ? 1. Зупинитися, нічого не чіпайте. Зберігайте спокій, уникайте паники. Запам'ятайте місце виявлення предмета. 2. Попереджений предмет осіб, які поруч. 3. Якщо ви або люди довкола які працюють – припиніть їх. 4. Відвідайте самі і введіть людей, які знаходяться на відстані до 100 м від знайденого предмета. Водночас відходити потрібно тим самим маршрутом (бажано слід у слід), яким ви прийшли. Якщо відходить група людей, то рухатися необхідно колоною по одному й так само, слід у слід.5. Повідомлення про виявлення служби виявленого предмета в правоохоронних органах та спеціальних за телефонами 101 з 102 (повідомлення необхідно робити без поспіху, чіткого, із зазначеними точними адресами (орієнтів) місця знаходження вибухонебезпечного предмета). 6. Невідомо відомо про виявлення виявленого предмета в правоохоронних органах або спеціальних службах.

1-6 класи "Вибухонебезпечні предмети: чи добре ти знаєш правила безпеки?"

7-11 класи "Перевір себе: чи знаєш ти правила з мінної безпеки."

Як швидко надати першу домедичну допомогу  

Переглядів: 127 | Додав: viza | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Погода у Покровську

Безпека в Інтернеті

Видавництво «Шкільний світ»
Календар
«  Березень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Пошук

   

          ЗОШ №2  Покровської міської ради  Донецької обл. 

  Copyright MyCorp © 2013

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz