Головна| Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSS                                      Субота, 20.04.2024, 08:58  
наша шкільна країна 
    Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2  Покровської міської ради Донецької області      

Ви увійшли як Гість          Група "Гости"            Вітаю Вас Гість          Увага!            ***    Шановні батьки! ЗОШ №2 Покровської міської ради Донецької області оголошує прийом учнів до 1-х  класів на 2023-2024 навчальний рік. Будемо раді прийняти Вашу дитину у нашу шкільну родину.  Увага! Набір до 1 класу (2023-2024 н.р.), який  працюватиме за програмою науково-педагогічного проекту "Інтелект України" розпочався.  Поспішайте.             *** НЕ КАЖІТЬ, ЩО У ВАС НЕ ВИСТАЧАЄ ЧАСУ. ЙОГО У ВАС РІВНО СТІЛЬКИ Ж, СКІЛЬКИ ЙОГО БУЛО У МІКЕЛАНДЖЕЛО, ЛЕОНАРДО ДА ВІНЧІ, АЛЬБЕРТА ЕЙНШТЕЙНА, БІЛА ГЕЙТСА. (Джексон Брау)    ***ЛЮДИНА ОСВІЧЕНА ТА, ЯКА ЗНАЄ ДЕ ЗНАЙТИ ТЕ, ЧОГО ВОНА НЕ ЗНАЄ. (Георг Зіммель)***        .***     НЕЗАМІННИХ ЛЮДЕЙ НЕМАЄ. АЛЕ Є ТІ, КОГО НЕ ХОЧЕТЬСЯ ЗАМІНЮВАТИ                    ***)    *** 
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 289
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 

 

mongovua

umo

Департамент освіти і науки Донецької обласної державної адміністрації

Інститут модернізації змісту освіти

nus

osnova

Портал освітян України

Головна » 2017 » Листопад » 21 » Урок мужності
14:28
Урок мужності

Урок мужності «Тільки тим історія належить, хто за неї бореться, живе…» пройшов у ЗОШ №2 Покровської міської ради. У заході взяв участь Герой України підполковник  Є.Межевікін,  учасниця Євромайдaну учитель хімії ЗОШ №2 Покровської міської ради Т.Юрченко, а також  волонтери, представники громадських організацій Місто майстрів та Український Патріотичний Рух Донбасу, ЗМІ. 

Захід розпочався з урочистого виконання Державного Гімну України. Урочистість його звучання підкреслило почуття єдності і непорушності, бо разом із покровськими школярами співали учні Сватівської ЗОШ №2 Луганської області, що долучилися до нашого заходу за допомогою скайп-технологій. Відстань у 200 кілометрів не стала на заваді щоб поєднатися у спільному бажанні віддати належну шану патріотизму й мужності громадян, які стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору. 

Ми вдячні ГО Місто майстрів та особисто Євгену Бражко за зворушливий  відеоролик пам'яті наших земляків, які віддали своє життя за наше майбутнє. Присутні вшанували їхню пам'ять хвилиною мовчання.

На зустріч зі своїми друзями-військовими учні чекали з нетерпінням. Готуючись до заходу, про легендарного Адама дізналися все: від книжок. які читав у дитинстві майбутній Герой України, мрій, що полонили його душу до військової тактики ведення танкового бою, яку вперше в АТО успішно застосував герой. Євген просто і відкрито відповідав на запитання учнів, а діти бачили перед собою розумну освічену людину  закохану у свою справу, яка  постійно навчається,  самовдосконалюється і безмежно  любить свою Батьківщину,

Бойові друзі  Євгена здивували школярів своїми талантами, військовою винахідливістю та гумором. 

На згадку про зустріч військові подарували школі свій бойовий прапор та унікальне видання коміксів.

Діти подарували війським малюнки, обереги з побажаннями, листівки, зроблені власноруч та смачненький пиріг. 

Приємним сюрпризом для учнів став подарунок львівських патріотів патріотам міста Покровська, який,  за рішенням і дорученням ГО Місто майстрів, Євген Бражко урочисто вручив директору ЗОШ №2 Покровської міської ради. 

Захід пройшов у теплій, дружній та творчій атмосфері.   ЗМІ про нас     фотозвіт

 

Євромайдан очима свідків

Подарунок від львовських патріотів

Комікси на згадку учням від  героїв

Скайп-зустріч із учнями Сватівської ЗОШ №2 Луганської області

(скрін із соцмережі фейсбук)

  збільшити

 

Переглядів: 522 | Додав: viza | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Погода у Покровську

Безпека в Інтернеті

Видавництво «Шкільний світ»
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Пошук

   

          ЗОШ №2  Покровської міської ради  Донецької обл. 

  Copyright MyCorp © 2013

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz