Головна| Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSS                                      Неділя, 28.04.2024, 02:20  
наша шкільна країна 
    Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2  Покровської міської ради Донецької області      

Ви увійшли як Гість          Група "Гости"            Вітаю Вас Гість          Увага!            ***    Шановні батьки! ЗОШ №2 Покровської міської ради Донецької області оголошує прийом учнів до 1-х  класів на 2023-2024 навчальний рік. Будемо раді прийняти Вашу дитину у нашу шкільну родину.  Увага! Набір до 1 класу (2023-2024 н.р.), який  працюватиме за програмою науково-педагогічного проекту "Інтелект України" розпочався.  Поспішайте.             *** НЕ КАЖІТЬ, ЩО У ВАС НЕ ВИСТАЧАЄ ЧАСУ. ЙОГО У ВАС РІВНО СТІЛЬКИ Ж, СКІЛЬКИ ЙОГО БУЛО У МІКЕЛАНДЖЕЛО, ЛЕОНАРДО ДА ВІНЧІ, АЛЬБЕРТА ЕЙНШТЕЙНА, БІЛА ГЕЙТСА. (Джексон Брау)    ***ЛЮДИНА ОСВІЧЕНА ТА, ЯКА ЗНАЄ ДЕ ЗНАЙТИ ТЕ, ЧОГО ВОНА НЕ ЗНАЄ. (Георг Зіммель)***        .***     НЕЗАМІННИХ ЛЮДЕЙ НЕМАЄ. АЛЕ Є ТІ, КОГО НЕ ХОЧЕТЬСЯ ЗАМІНЮВАТИ                    ***)    *** 
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
чи доводилося вам використовувати правові знання в житті

Всього відповідей: 46
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 

 

mongovua

umo

Департамент освіти і науки Донецької обласної державної адміністрації

Інститут модернізації змісту освіти

nus

osnova

Портал освітян України

Головна » 2018 » Березень » 24 » Тиждень книги
02:20
Тиждень книги

У рамках тижня дитячої книги пройшов ряд заходів серед яких

Зустріч із поетесою Любов'ю Чорною

З метою формування в учнів бережного ставлення до книг, підвищення читацької культури підростаючого покоління, вдумливого читання та любові до художнього слова, відповідальності за правильне й раціональне використання книг, виявлення кращих читачів, розвитку творчого потенціалу дитини з 19 по 23 березня 2018 року в загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 Покровської міської ради проходив Тиждень дитячої та юнацької книги.

Протягом тижня проведено багато цікавих та змістовних заходів та конкурсів: віртуальна подорож «Дивовижні факти про книгу», позакласний захід «О, Книго! Ти є скарб безцінний!», в який вміщено інтелектуальну гру «Пам’ятники книзі у світі», конференція до 100-річчя В.О. Сухомлинського «Краса – глибоко людське», у яких учні показали свої знання, уміння, навички та творчі здібності. Оформлено книжкові виставки та куточки: «О, Книго! Ти є скарб безцінний!», «Письменники рідного краю», «Поезія – це завжди неповторність…» (До Всесвітнього дня поезії), які познайомили учнів з творами класиків української та зарубіжної літератури, місцевими поетами.

Діти писали листа улюбленому книжковому герою; переглядали мультфільми про дружбу, добро, книгу; виготовляли закладки «У книжковім дивосвіті виростають творчі діти»; знайомились з новими книжками у бібліотеці «Новеньку книгу погортай – у світ цікавий завітай» та робили «Селфі з книгою».

Усі заходи були спрямовані на популяризацію кращих надбань вітчизняної та зарубіжної літератури, активізації роботи з дітьми та підлітками, стимулювання у дітей інтересу до читання якісної сучасної літератури, виявлення читацьких уподобань та пріоритетів, вироблення навичок самостійної роботи з книгою, а також заохочення до читання.

Справжньою подією тижня стала зустріч з місцевою поетесою Любов’ю Костянтинівною Чорною. Учні 11, 9 та 5 класів із задоволенням послухали розповідь про її долю, весну, кохання, почуття…

Загалом тиждень дитячого читання пройшов цікаво і змістовно. Усі проведені заходи посприяли зацікавленню учнів читанням, бережливому ставленню до книг, розкрили таланти й уподобання кожного учня. Користувачі бібліотеки брали активну участь у всіх заходах. Тиждень читання активізував роботу бібліотеки, підкреслив її виховну функцію, залучив дітей до невичерпних джерел знань. Став для них осередком широкого і радісного спілкування. А шкільна бібліотека стала для учнів справжнім храмом книг, у якому кожен відчуває себе бажаним гостем.

Тиждень дитячої та юнацької книги вже минув, але шкільна бібліотека гостинно чекає на своїх читачів, щоб запропонувати їм нові виставки, цікаві надходження.

 

 

Завідувач бібліотекою Д.А. Самарська

Переглядів: 340 | Додав: школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Погода у Покровську

Безпека в Інтернеті

Видавництво «Шкільний світ»
Календар
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Пошук

   

          ЗОШ №2  Покровської міської ради  Донецької обл. 

  Copyright MyCorp © 2013

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz