Головна| Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSS                                      Четвер, 09.05.2024, 16:36  
наша шкільна країна 
    Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2  Покровської міської ради Донецької області      

Ви увійшли як Гість          Група "Гости"            Вітаю Вас Гість          Увага!            ***    Шановні батьки! ЗОШ №2 Покровської міської ради Донецької області оголошує прийом учнів до 1-х  класів на 2023-2024 навчальний рік. Будемо раді прийняти Вашу дитину у нашу шкільну родину.  Увага! Набір до 1 класу (2023-2024 н.р.), який  працюватиме за програмою науково-педагогічного проекту "Інтелект України" розпочався.  Поспішайте.             *** НЕ КАЖІТЬ, ЩО У ВАС НЕ ВИСТАЧАЄ ЧАСУ. ЙОГО У ВАС РІВНО СТІЛЬКИ Ж, СКІЛЬКИ ЙОГО БУЛО У МІКЕЛАНДЖЕЛО, ЛЕОНАРДО ДА ВІНЧІ, АЛЬБЕРТА ЕЙНШТЕЙНА, БІЛА ГЕЙТСА. (Джексон Брау)    ***ЛЮДИНА ОСВІЧЕНА ТА, ЯКА ЗНАЄ ДЕ ЗНАЙТИ ТЕ, ЧОГО ВОНА НЕ ЗНАЄ. (Георг Зіммель)***        .***     НЕЗАМІННИХ ЛЮДЕЙ НЕМАЄ. АЛЕ Є ТІ, КОГО НЕ ХОЧЕТЬСЯ ЗАМІНЮВАТИ                    ***)    *** 
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
чи доводилося вам використовувати правові знання в житті

Всього відповідей: 46
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 

 

mongovua

umo

Департамент освіти і науки Донецької обласної державної адміністрації

Інститут модернізації змісту освіти

nus

osnova

Портал освітян України

Головна » 2018 » Листопад » 20 » Поезія, народжена Майданом
13:54
Поезія, народжена Майданом

Традиційний літературний захід поетичний калейдоскоп "Поезія, народжена Майданом", присвячений Дню Гідності та Свободи,  відбувся в ЗОШ №2 Покровської міської ради за сприяння та спонсорської підтримки ГО "Без обмежень". На заході були присутні військовослужбовці Покровсько- Ясинуватського військового комісаріату.

Під час заходу школярі звернулися до подій, що змінили хід історії, акцентуючи увагу на значенні мистецтва в буремний для країни час. Учасниця подій Революції Гідності Юрченко Т.С. згадала миттєвості тих знаменних днів, коли саме мистецтво об'єднувало мітингарів, підтримувало, надавало сили, вселяло віру, завдяки йому і дії, і слова набували нового змісту.

Колишня випускниця школи, а нині талановита поетеса, акторка, режисер-постановник та викладач Харківської академії культури Анна Кисельова, передала учасникам заходу своє мистецьке відео-привітання. Зворушливі поетичні рядки молодої майстрині вразили і надихнули на творчість всіх присутніх.

У рамках заходу старшокласники взяли участь у конкурсному декламуванні поезій на приз ГО "Без обмежень". Жюрі, що складалося з представників ГО "Без обмежень", військовослужбовців та учителів словесників відзначило  різноманітность та актуальность поезій, виконаних учасниками заходу. Велике враження на присутніх справила чуйність, акторська майстерність  та відвертість виконання.  Кращими за підсумками стали Хоменко Софія (9-Б), Маража Олексій (10 кл), Табакова Юлія(10 кл).  Всі учасники отримали подяки та приємні сюрпризи, а переможці були нагороджені USB-флеш-накопичувачами.

Дякуємо учням 10, 9 та 8 класів за активну участь у заході, Ковтуну Данилу та Анікєєвій Галині за створення атмосфери свята, учителям мови та літератури Рулі В.В., Шишко В.П. та бібліотекарю Самарській Д.А. за підготовку та організацію заходу. А також висловлюємо щиру вдячність Юрченко Т.С., Кисельовій Анні, ГО "Без обмежень" та військовослужбовцям Покровсько- Ясинуватського військового комісаріату за підтримку мистецької ініціативи.

 

Переглядів: 444 | Додав: viza | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Погода у Покровську

Безпека в Інтернеті

Видавництво «Шкільний світ»
Календар
«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Пошук

   

          ЗОШ №2  Покровської міської ради  Донецької обл. 

  Copyright MyCorp © 2013

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz