Головна| Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSS                                      П`ятниця, 29.03.2024, 01:11  
наша шкільна країна 
    Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2  Покровської міської ради Донецької області      

Ви увійшли як Гість          Група "Гости"            Вітаю Вас Гість          Увага!            ***    Шановні батьки! ЗОШ №2 Покровської міської ради Донецької області оголошує прийом учнів до 1-х  класів на 2023-2024 навчальний рік. Будемо раді прийняти Вашу дитину у нашу шкільну родину.  Увага! Набір до 1 класу (2023-2024 н.р.), який  працюватиме за програмою науково-педагогічного проекту "Інтелект України" розпочався.  Поспішайте.             *** НЕ КАЖІТЬ, ЩО У ВАС НЕ ВИСТАЧАЄ ЧАСУ. ЙОГО У ВАС РІВНО СТІЛЬКИ Ж, СКІЛЬКИ ЙОГО БУЛО У МІКЕЛАНДЖЕЛО, ЛЕОНАРДО ДА ВІНЧІ, АЛЬБЕРТА ЕЙНШТЕЙНА, БІЛА ГЕЙТСА. (Джексон Брау)    ***ЛЮДИНА ОСВІЧЕНА ТА, ЯКА ЗНАЄ ДЕ ЗНАЙТИ ТЕ, ЧОГО ВОНА НЕ ЗНАЄ. (Георг Зіммель)***        .***     НЕЗАМІННИХ ЛЮДЕЙ НЕМАЄ. АЛЕ Є ТІ, КОГО НЕ ХОЧЕТЬСЯ ЗАМІНЮВАТИ                    ***)    *** 
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 289
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 

 

mongovua

umo

Департамент освіти і науки Донецької обласної державної адміністрації

Інститут модернізації змісту освіти

nus

osnova

Портал освітян України

Головна » 2018 » Листопад » 12 » “Я беру участь у #HealthySchools_UA”
19:50
“Я беру участь у #HealthySchools_UA”

В рамках проекту #HealthySchools_UA” учні ЗОШ №2 Покровської міської ради відвідали Ямпіль – селище міського типу в Лиманському районі Донецької області. Саме тут знаходиться єдина в Донецькій області страусина ферма. Діти не тільки побачили, а ще й погодували власноруч страусів, оленів, фазанів, коней. Із великим задоволенням смакували плов, омлет із яєць страуса; купували різноманітні сувеніри із природного матеріалу, страусового пір’я.

Недалеко від страусиної ферми на території лісництва знаходиться екологічно-пізнавальна стежка «Лісове намисто». Її маршрут об’єднує мальовничі куточки місцевої природи. Довжина стежки сягає близько двох кілометрів. На ній 12 зупинок, на яких можна ознайомитись зі своєрідними природними об’єктами неймовірної краси. Уздовж стежки встановлені стрілки, що вказують напрямок шляху.

Найбільше захоплення викликала поромна переправа, адже хлопці власними руками, натираючи мозолі, переправили клас на острів Кохання. Не залишив байдужих і дендропарк «Мелодія лісу», який нараховує більше двохсот видів різноманітних рослин, завезених із різних регіонів України. Радували око невеликі водойми з фонтанами та водоплавними птахами. Чорні лебеді з гордовито вигнутими шиями плавно ковзали по воді, неподалік ласували ряскою качки.

Смугасті дикі кабани з маленькими поросятами, косулі, лами, білки, єноти – ось далеко не весь перелік лісових мешканців дендропарку, більшість із яких із задоволенням спілкувалась і фотографувалась із юними туристами.

Вирушайте в захопливу подорож лісовими стежками! На вас чекають неймовірні пригоди, незабутні враження, захоплюючі зустрічі.

“Я беру участь у #HealthySchools_UA”                                             юнкор Дмитро Шишко

Переглядів: 328 | Додав: viza | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Погода у Покровську

Безпека в Інтернеті

Видавництво «Шкільний світ»
Календар
«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Пошук

   

          ЗОШ №2  Покровської міської ради  Донецької обл. 

  Copyright MyCorp © 2013

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz