Головна| Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSS                                      Четвер, 09.05.2024, 01:53  
наша шкільна країна 
    Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2  Покровської міської ради Донецької області      

Ви увійшли як Гість          Група "Гости"            Вітаю Вас Гість          Увага!            ***    Шановні батьки! ЗОШ №2 Покровської міської ради Донецької області оголошує прийом учнів до 1-х  класів на 2023-2024 навчальний рік. Будемо раді прийняти Вашу дитину у нашу шкільну родину.  Увага! Набір до 1 класу (2023-2024 н.р.), який  працюватиме за програмою науково-педагогічного проекту "Інтелект України" розпочався.  Поспішайте.             *** НЕ КАЖІТЬ, ЩО У ВАС НЕ ВИСТАЧАЄ ЧАСУ. ЙОГО У ВАС РІВНО СТІЛЬКИ Ж, СКІЛЬКИ ЙОГО БУЛО У МІКЕЛАНДЖЕЛО, ЛЕОНАРДО ДА ВІНЧІ, АЛЬБЕРТА ЕЙНШТЕЙНА, БІЛА ГЕЙТСА. (Джексон Брау)    ***ЛЮДИНА ОСВІЧЕНА ТА, ЯКА ЗНАЄ ДЕ ЗНАЙТИ ТЕ, ЧОГО ВОНА НЕ ЗНАЄ. (Георг Зіммель)***        .***     НЕЗАМІННИХ ЛЮДЕЙ НЕМАЄ. АЛЕ Є ТІ, КОГО НЕ ХОЧЕТЬСЯ ЗАМІНЮВАТИ                    ***)    *** 
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
на вашу думку , де найбільше поважають ваші права

Всього відповідей: 47
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 

 

mongovua

umo

Департамент освіти і науки Донецької обласної державної адміністрації

Інститут модернізації змісту освіти

nus

osnova

Портал освітян України

Головна » 2021 » Серпень » 23 » До річниці незалежності
12:00
До річниці незалежності

24 серпня ми відзначаємо День Незалежності України

Пропонуємо українські фільми до  річницю Незалежності  , які не залишать байдужими нікого.

"Поводир" 2013

Одна з найбільш обговорюваних прем'єр минулого року. Стрічка розповідає про Україну 30-х років і американського інженера Майкла Шемрока, який разом з сином приїжджає до Харкова допомагати будувати соціалізм з усіма звідси витікаючими наслідками. Любовний трикутник, джаз, вбивства і інтриги. За трагічних обставин хлопчик загубився, потрапляє до рук сліпого кобзаря (Станіслав Боклан) і від безвиході стає поводирем.

"Тіні незабутих предків" 2013

Трилер Любомира Левицького. Фільм заснований на давніх українських легендах, а всі зйомки проходять в українських Карпатах. До речі, оператором став американець Марк Еберлі, відомий своїми роботами у фільмах "Сутінки", "Небесний форсаж", "Гордий американець" та інші.

За сюжетом, двадцятирічний юнак Ваня (його зіграв онук Богдана Ступки Дмитро) живе звичайним студентським життям, страждаючи від нерозділеного кохання. Але одного разу він стає причиною зникнення згарти – гуцульської прикраси релігійного призначення, яку було знайдено в Карпатах і передано університету, як цінний експонат.

"Червоний" 2017

Екранізація однойменного роману Андрія Кокотюхи. Письменник став також сценаристом стрічки.

У серпні 2017 го стрічка брала участь у відборі на висунення фільму від України на ювілейну 90-ту кінопремію "Оскар" Американської академії кінематографічних мистецтв і наук в категорії "Кращий фільм іноземною мовою".

"Моя бабуся Фанні Каплан" 2016

Це картина про закохану жінку Фанні Каплан, яку в 1918 році звинуватили в замаху на Леніна. Каплан – один із найвідоміших міфів радянської пропаганди. Однак у фільмі ця історія набуває зовсім іншого забарвлення.

До 1993 року справа Каплан зберігалася під грифом "Цілком таємно". Після її оприлюднення виявилося, що зі справи вирвані десять сторінок. Найбільше Каплан відома замахом на Леніна в 1918 році. Чи була вона в цьому винна? Фільм не дає прямих відповідей на це питання. Він являється роздумами, припущеннями, де образ і життя Каплан стає не тільки центром фільму, а й певною метафорою, втіленням трагічних, абсурдних і потворних реалій жовтневого перевороту. Український драматично історичний фільм режисера Олени Дем'яненко був включений в лонг-лист премії Європейської кіноакадемії.

"Кіборги" 2017

Це повнометражний художній фільм режисера Ахтема Сеітаблаєва про бої в Донецькому аеропорту, під час збройного конфлікту на Донбасі. Фільм знятий за оригінальним сценарієм Наталії Ворожбит. За сюжетом, доброволець з позивним "Мажор" (грає Макар Тихомиров), музикант і син впливових батьків, потайки втік на війну. Він намагається зрозуміти свою роль на цій війні, саму війну, і що буде після неї. Разом з ним ще шестеро військових, прототипами яких є реальні захисники аеропорту.

Переглядів: 133 | Додав: viza | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Погода у Покровську

Безпека в Інтернеті

Видавництво «Шкільний світ»
Календар
«  Серпень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Пошук

   

          ЗОШ №2  Покровської міської ради  Донецької обл. 

  Copyright MyCorp © 2013

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz