Головна| Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSS                                      Четвер, 25.04.2024, 21:37  
наша шкільна країна 
    Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2  Покровської міської ради Донецької області      

Ви увійшли як Гість          Група "Гости"            Вітаю Вас Гість          Увага!            ***    Шановні батьки! ЗОШ №2 Покровської міської ради Донецької області оголошує прийом учнів до 1-х  класів на 2023-2024 навчальний рік. Будемо раді прийняти Вашу дитину у нашу шкільну родину.  Увага! Набір до 1 класу (2023-2024 н.р.), який  працюватиме за програмою науково-педагогічного проекту "Інтелект України" розпочався.  Поспішайте.             *** НЕ КАЖІТЬ, ЩО У ВАС НЕ ВИСТАЧАЄ ЧАСУ. ЙОГО У ВАС РІВНО СТІЛЬКИ Ж, СКІЛЬКИ ЙОГО БУЛО У МІКЕЛАНДЖЕЛО, ЛЕОНАРДО ДА ВІНЧІ, АЛЬБЕРТА ЕЙНШТЕЙНА, БІЛА ГЕЙТСА. (Джексон Брау)    ***ЛЮДИНА ОСВІЧЕНА ТА, ЯКА ЗНАЄ ДЕ ЗНАЙТИ ТЕ, ЧОГО ВОНА НЕ ЗНАЄ. (Георг Зіммель)***        .***     НЕЗАМІННИХ ЛЮДЕЙ НЕМАЄ. АЛЕ Є ТІ, КОГО НЕ ХОЧЕТЬСЯ ЗАМІНЮВАТИ                    ***)    *** 
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
чи доводилося вам використовувати правові знання в житті

Всього відповідей: 46
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 

 

mongovua

umo

Департамент освіти і науки Донецької обласної державної адміністрації

Інститут модернізації змісту освіти

nus

osnova

Портал освітян України

Головна » 2018 » Вересень » 20 » День без авто
20:46
День без авто

22 вересня в багатьох країнах світу відзначається Міжнародний день без автомобілів. Традиція проводити День без автомобілів народилася в 1998 році у Франції. Тоді цей день відзначили всього біля двох десятків міст. Але вже до 2001 року до руху офіційно приєдналося більше тисячі міст в 35 країнах світу.

Шкільна спільнота ЗОШ №2 Покровської міської ради приєдналася до акції "День без авто". Діти провели просвітницько-агитаційну компанію для учнів та учителів школи, а також розповсюджували агитаційній листівки серед жителів мікрорайону.

Мета акції - переконати водіїв скористатися в цей день громадським транспортом, щоб знизити в місті рівень забруднення повітря.

Розуміючи, що в сучасних умовах повністю відмовитися від автомобілів просто неможливо, хочеться нагадати громадськості про проблеми, які несе з собою автотранспорт.

Щоразу заводячи двигун автомобіля, ви прискорюєте зміни клімату - адже СО2 переважає серед інших парникових газів, що посилюють здатність атмосфери утримувати тепло. Наслідки глобальної зміни клімату добре помітні вже зараз: тануть льодовики, піднімається рівень Світового океану, гинуть коралові рифи, океанські течії змінюють свій напрямок.

Але за браком інформації далеко не всі усвідомлюють взаємозв'язок і не готові поступитися власним комфортом заради покращення ситуації на планеті.

На жаль, за спостереженнями минулих років, власниками автотранспортних засобів в нашій державі цьому дню приділяється невелика увага і 22 вересня не спостерігається зменшення автотранспортного потоку на вулицях нашого міста.

Покровська міська рада Донецької області закликає всіх автомобілістів та небайдужих громадян міста відмовитись 22 вересня від використання автомобіля, долучитись таким чином до акції “День без авто”.
Сподіваємося, що саме для того, щоб звернути увагу на проблему та не дати здійснитися песимістичним прогнозам вчених, в ім’я турботи про навколишнє середовище і здоров’я, багато людей пересядуть на громадський транспорт, велосипеди чи стануть пішоходами. Хоч би раз на рік.

 

 

Переглядів: 376 | Додав: viza | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Погода у Покровську

Безпека в Інтернеті

Видавництво «Шкільний світ»
Календар
«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Пошук

   

          ЗОШ №2  Покровської міської ради  Донецької обл. 

  Copyright MyCorp © 2013

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz