Головна| Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSS                                      Субота, 20.04.2024, 03:56  
наша шкільна країна 
    Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2  Покровської міської ради Донецької області      

Ви увійшли як Гість          Група "Гости"            Вітаю Вас Гість          Увага!            ***    Шановні батьки! ЗОШ №2 Покровської міської ради Донецької області оголошує прийом учнів до 1-х  класів на 2023-2024 навчальний рік. Будемо раді прийняти Вашу дитину у нашу шкільну родину.  Увага! Набір до 1 класу (2023-2024 н.р.), який  працюватиме за програмою науково-педагогічного проекту "Інтелект України" розпочався.  Поспішайте.             *** НЕ КАЖІТЬ, ЩО У ВАС НЕ ВИСТАЧАЄ ЧАСУ. ЙОГО У ВАС РІВНО СТІЛЬКИ Ж, СКІЛЬКИ ЙОГО БУЛО У МІКЕЛАНДЖЕЛО, ЛЕОНАРДО ДА ВІНЧІ, АЛЬБЕРТА ЕЙНШТЕЙНА, БІЛА ГЕЙТСА. (Джексон Брау)    ***ЛЮДИНА ОСВІЧЕНА ТА, ЯКА ЗНАЄ ДЕ ЗНАЙТИ ТЕ, ЧОГО ВОНА НЕ ЗНАЄ. (Георг Зіммель)***        .***     НЕЗАМІННИХ ЛЮДЕЙ НЕМАЄ. АЛЕ Є ТІ, КОГО НЕ ХОЧЕТЬСЯ ЗАМІНЮВАТИ                    ***)    *** 
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Форум » Разделы форума » 11-Б (выпуск 2012) » Куди піти навчатися
Куди піти навчатися
vizaДата: Понеділок, 15.08.2011, 17:53 | Повідомлення # 16
Генерал-майор
Група: Адміністратори
Повідомлень: 473
Статус: Offline
15 серпня в УНІАН відбулася прес-конференція Всеукраїнської громадської організації "Комітет виборців України" під назвою "Підсумки вступної кампанії до ВНЗ 2011", результати громадського спостереження за проведенням вступної кампанії у вищі навчальні заклади у 2011 році в рамках громадської кампанії "За чесний вступ 2011!", що підтримується Міжнародним Фондом "Відродження".

Основною метою проведення прес-конференції було оприлюднення позитивні та негативні сторони цьогорічної вступної кампанії порівняно із минулорічною, запропонувати шляхи вдосконалення кампанії наступного року, озвучити факти порушень, допущених ВНЗ.

Учасники прес-конференції: керівник проекту КВУ Наталія Линник та консультант "гарячої лінії" КВУ Віктор Килимар презентували результати роботи "гарячої лінії" КВУ, а також он-лайн допомоги, наданої на сайті "Захисти своє право!".

[/b]За оцінками спостерігачів КВУ, вступна кампанія цього року відрізнялася від попередньої більш спокійним перебігом, це зумовлено демографічною ситуацією, у 2011 році критично мала кількість випускників шкіл. Цього року типовими сегментами порушень стали: неналежне інформування вступників щодо місць державного замовлення та непрозорість їх розподілу і подальшого корегування, формування і оприлюднення рейтингових списків та списків рекомендованих до зарахування, передчасне, не апробоване введення в дію системи "Електронний вступ".
 
vizaДата: Вівторок, 23.08.2011, 22:55 | Повідомлення # 17
Генерал-майор
Група: Адміністратори
Повідомлень: 473
Статус: Offline
В Україні відмінять меддовідки для вступу до ВНЗ?

Міністр освіти і науки, молоді та спорту України Дмитро Табачник пообіцяв Михайлу Бродському відмінити меддовідку для вступників до ВНЗ. Про це Урядовий уповноважений з дерегуляції господарської діяльності Михайло Бродський написав у своєму блозі.

"Після того, як у мене в блозі ви підняли питання відміни меддовідок для вступу до ВНЗ, я зателефонував до Табачника. Він погодився, що це дійсно архаїзм радянського періоду. Студент, після вступу до інституту, може спокійно пройти медогляд у поліклініці", - написав Михайло Бродський.

"А так, на жаль, як пишуть люди, всі довідки купуються. Наступного року не потрібно буде купувати довідки. Ми з міністром освіти домовилися відмінити подачу меддовідки, що допоможе сотням тисяч абітурієнтів заощадити по 180-200 грн. Пишу листа. Вноситимемо до законодавства зміни", - підкреслив Михайло Бродський.
 
vizaДата: Вівторок, 13.09.2011, 23:21 | Повідомлення # 18
Генерал-майор
Група: Адміністратори
Повідомлень: 473
Статус: Offline
міністерство освіти молоді та спорту України пропонує проект нової редакції Умов прийому до ВНЗ у 2012 році для публічного обговорення
Подробиці ТУТ
 
vizaДата: Понеділок, 17.10.2011, 16:59 | Повідомлення # 19
Генерал-майор
Група: Адміністратори
Повідомлень: 473
Статус: Offline
РЕОРГАНИЗАЦИЯ ВУЗОВ
 
vizaДата: Четвер, 27.10.2011, 22:06 | Повідомлення # 20
Генерал-майор
Група: Адміністратори
Повідомлень: 473
Статус: Offline
Мін'юст затвердив правила вступу до вузів

Мінімальний прохідний бар'єр на рівні 124 балів буде збережено, але з профільних предметів він повинен бути не нижче 140 балів.

Про це сьогодні на прес-конференції заявив міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник.

Зокрема, в 2012 році у зв'язку з проведенням в Україні матчів фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу вступна кампанія буде скорочена на один день, і вона буде тривати з 2 по 31 липня, повідомляє УНІАН.

Крім того, умовами вступу передбачається, що абітурієнти зможуть подавати до вузів атестати усіх років, творчі конкурси будуть проводитися з 10 по 31 липня.

як і раніше, можна подати документи у щонайбільше 5 ВНЗ на 3 спеціальності в кожному з них.

"З умов прийому випливає, що і надалі можна подавати сертифікати з результатом не нижче 124 бали з непрофільних предметів. Новизна умов прийому – 140 балів з профільних предметів. В умовах вказано, що ВНЗ, які готують бакалаврів, спеціалістів і магістрів можуть оголошувати 2 профільні предмети. Передбачено перелік обов’язкових предметів на ту чи іншу спеціальність"


ВИКАЧАТИ УМОВИ ВСТУПУ - 2012

wink

До 11 серпня будуть зараховані студенти, які навчатимуться за державні кошти, а до 25 серпня - студенти, які навчатимуться за контрактом.
Джерело: Фокус
 
vizaДата: Середа, 02.11.2011, 00:54 | Повідомлення # 21
Генерал-майор
Група: Адміністратори
Повідомлень: 473
Статус: Offline
Сайти вишів Донецької області
 
vizaДата: Субота, 05.11.2011, 19:30 | Повідомлення # 22
Генерал-майор
Група: Адміністратори
Повідомлень: 473
Статус: Offline
"Як і раніше бал шкільного атестата оцінюється в параметрах до 200 балів. Ми зберегли рівень - 124 бали - за результатами ЗНО. Якщо у когось бал менший, то він не зможе поступати до ВНЗ. Ще однією новацією є те, що кожен абітурієнт повинен отримати не менше 140 балів з профільного предмету", - відзначив міністр, коментуючи Умови вступу до ВНЗ в 2012 році.

"Якщо абітурієнт вирішив вступати до університету і там профільним предметом визначені математика або фізика, даруйте, трієчник не має права претендувати на місця державного замовлення. А 140 балів - це, до речі, рівень оцінки 4 з мінусом або трійки з двома плюсами", - підкреслив Д. Табачник.

абітурієнт має право поступати лише до 5 ВНЗ, в кожному - на три спеціальності.
ВНЗ - це інститут, універсітет. технікум, коледж. Для участі у конкурсі технікумів і коледжів - достатньо 124 бали з 2х предметів.
 
vizaДата: Понеділок, 14.11.2011, 15:00 | Повідомлення # 23
Генерал-майор
Група: Адміністратори
Повідомлень: 473
Статус: Offline
ПРО ПОДГОТОВИТЕЛЬНЫЕ КУРСЫ (читать внимательно)

12.5. Особам з числа професійно орієнтованої молоді, які в рік вступу закінчили підготовчі курси (відділення, факультети довузівської підготовки) вищого навчального закладу, для вступу на основі повної загальної середньої освіти до цього вищого навчального закладу для навчання на природничо-математичних та інженерно-технічних напрямах підготовки (спеціальностях) при вступі на відповідний напрям (спеціальність) даного вищого навчального закладу додається до 20 балів (до 2 балів - при вступі на основі базової середньої освіти) за результатами підсумкової атестації.
12.6. Норма, визначена пунктом 12.5 цього розділу, поширюється на підготовчі курси, відділення, факультети довузівської підготовки вищих навчальних закладів, які мають ліцензію на здійснення підготовки до вступу до вищих навчальних закладів, обсяг навчальних годин яких складає не менше 150 аудиторних годин та термін навчання – не менше трьох місяців.
12.7. Кількість додаткових балів, визначених пунктом 12.5 цього розділу і нарахованих особам за результатами навчання, оприлюднюється приймальною комісією навчального закладу до початку прийому заяв про допуск до участі в конкурсі.
 
vizaДата: Понеділок, 21.11.2011, 20:24 | Повідомлення # 24
Генерал-майор
Група: Адміністратори
Повідомлень: 473
Статус: Offline
В Україні усі технікуми розділять на дві групи і перейменують у коледжі. А їхні випускники зможуть навчатися в університетах за спрощеною програмою. Все це робитимуть у рамках запровадження Єдиної системи освіти.

Внутрішня структура технікумів не зміниться. Їхні дипломи матимуть таку саму силу. Водночас ті університети, де небагато освітніх напрямів, стануть профільними коледжами. Нововведення стосуватиметься й ПТУ. Із наступного року вони випускатимуть фахівців із різним рівнем підготовки.

Олена Туманська, голова Асоціації працівників ВНЗ І-ІІ рівні акредитації: "Ті коледжі, які будуть у складі університетів, вони можуть готувати бакалаврів, і вони називатися будуть просто коледжами. Ті, що готують молодших спеціалістів, тут вже буде розділення на категорії залежно від кваліфікації, ці називатимуться професійні коледжі".

Широкопрофільним фахівцям, які складуть багато іспитів, буде легше влаштуватися на роботу, вони отримуватимуть вищу зарплату. Також унаслідок реформування системи освіти зменшиться кількість спеціальностей. Адже їх у нас зараз приблизно на 20% більше, ніж у державах ЄС.
 
vizaДата: Четвер, 08.12.2011, 19:21 | Повідомлення # 25
Генерал-майор
Група: Адміністратори
Повідомлень: 473
Статус: Offline
КАЛЕНДАР АБИТУРІЄНТА - 2012 (Дні відкритих дверей)
 
vizaДата: Четвер, 15.12.2011, 23:34 | Повідомлення # 26
Генерал-майор
Група: Адміністратори
Повідомлень: 473
Статус: Offline
Наиболее авторитетными рейтингами украинских вузов являются национальные рейтинги ЮНЕСКО «Топ-200 Украина», «Компас» и международный рейтинг «Вебометрикс», – сообщает портал Дело.

Все они по-разному расставляют акценты, ориентируясь на работодателей, представленность, уровень научных исследований и т. д. В связи с этим возникла необходимость составить общий рейтинг, который отображал бы средний результат.

«На наш взгляд, этот единый рейтинг, составленный на основе трех, которым доверяют на украинском образовательном рынке, отражает ситуацию в сфере украинского высшего образования», — рассказывают эксперты образовательного портала Оsvita.ua, занимавшиеся составлением консолидированного рейтинга.

Консолидированный рейтинг вузов включает 276 высших учебных заведений III–IV уровней аккредитации, а также четыре подрейтинга, в каждом из которых названы 10 вузов:

1. «Лучшие классические университеты Украины»

2. «Лучшие частные вузы Украины»

3. «Лучшие киевские вузы»

4. «Лучшие вузы регионов Украины».

ТОП-20 высших учебных заведений Украины:

1. Киевский политехнический институт

2. Киевский национальный университет им. Тараса Шевченко

3. Национальный университет «Киево-Могилянская академия»

4. Национальный университет «Львовская политехника»

5. Харьковский политехнический институт

6. Киевский национальный экономический университет им. Гетьмана

7. Донецкий национальный технический университет

8. Днепропетровский национальный университет им. Гончара

9. Донецкий национальный университет

10. Львовский национальный университет им. Франко

11. Национальный авиационный университет

12. Одесский национальный университет им. Мечникова

13. Харьковский национальный университет им. Каразина

14. Харьковский национальный университет радиоэлектроники

15. Восточно-украинский национальный университет им. Даля

16. Национальны университет биоресурсов и природопользования

17. Одесский национальный политехнический университет

18. Тернопольский национальный технический университет им. Пулюя

19. Национальный аэрокосмический университет им. Жуковского

20. Черновицкий национальный университет им. Федьковича

Методика составления рейтинга.

В интегрированном рейтинге каждому учебному заведению присвоен балл, равный сумме его мест в трех рейтингах — ЮНЕСКО «Топ-200 Украина», «Компас» и «Вебометрикс», которые составлялись в 2011 году.

Если в каком-либо из рейтингов вуз представлен не был, то ему присваивалось место, следующее за последним в этом рейтинге. В случае равного количества баллов лучшее место получал вуз с меньшим показателем разброса мест в разных рейтингах.

Медицинские учебные заведения в список не включены, поскольку они отсутствовали в «Компасе» и, следовательно, получили бы более низкие баллы.

Дело
 
vizaДата: Четвер, 05.01.2012, 13:57 | Повідомлення # 27
Генерал-майор
Група: Адміністратори
Повідомлень: 473
Статус: Offline
Техникумы Донецка ТУТ
 
vizaДата: Понеділок, 16.01.2012, 12:54 | Повідомлення # 28
Генерал-майор
Група: Адміністратори
Повідомлень: 473
Статус: Offline
Документы для поступления
Прививки (ф-063)
Мед справка ф-086
 
Форум » Разделы форума » 11-Б (выпуск 2012) » Куди піти навчатися
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Пошук:

   

          ЗОШ №2  Покровської міської ради  Донецької обл. 

  Copyright MyCorp © 2013

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz